VÆLG DIT SPROG

Servicemuligheder

I mere end 50 år har kundetilfredshed været en prioritet for os her hos Streamlight. Med dette i tankerne er her servicemuligheder for dit Streamlight-produkt:

Streamlight® Begrænset livstidsgaranti

Streamlight garanterer, at deres produkter er fri for defekter i en levetids brug, bortset fra batterier og pærer, misbrug og normalt slid*. Vi vil reparere, erstatte eller refundere købsprisen for dette produkt, hvis vi vurderer, at det er defekt. Denne begrænsede livstidsgaranti omfatter også genopladelige batterier, opladere, kontakter og elektronik, som har 2 års garanti med købsbevis.

DETTE ER DEN ENESTE GARANTI, UDTRYKKET ELLER UNDERFORSTÅET, INKLUSIVE ENHVER GARANTI FOR SALGBARHED ELLER EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. TILFÆLDIGE SKADER, FØLGESKADER ELLER SÆRLIGE SKADER ER UDTRYKKELIGT FRASKRIFTET, UNDTAGET HVOR EN SÅDAN BEGRÆNSNING ER FORBUDT VED LOV.

Du kan have andre specifikke juridiske rettigheder, som varierer efter jurisdiktion.

Dit særlige Streamlight-produkt kan have en anden garanti, som var på plads på købstidspunktet. Angiv venligst købsbevis, når du behandler et garantikrav. Hvis du har yderligere spørgsmål eller gerne vil behandle et garantikrav, bedes du gennemgå Streamlights ofte stillede spørgsmål Sektion for placeringer og oplysninger om Streamlights servicecenter i nærheden af dig, inklusive fabriksoplysninger.

Hvis du har spørgsmål om garantien for dit Streamlight-produkt eller -service, bedes du kontakte os direkte på 800-523-7488 / 610-631-0600.

*Sidewinder og Sidewinder Compact Series og KeyMate USB er ikke inkluderet i begrænset livstidsgaranti.

TELEFON

FAX