VÆLG DIT SPROG

Ansvarsfraskrivelse for oversættelse

Streamlight® webstedet er blevet oversat til din bekvemmelighed ved hjælp af både menneskelig og maskinel oversættelse. Der er gjort en rimelig indsats for at give en nøjagtig oversættelse. Oversættelser leveres som en service til brugere af Streamlight-webstedet og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykt eller underforstået, for nøjagtigheden, pålideligheden eller rigtigheden af nogen oversættelser lavet fra engelsk til et andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, Flash osv.) bliver muligvis ikke oversat nøjagtigt på grund af oversættelsessoftwarens begrænsninger.

Den officielle tekst er den engelske version af hjemmesiden. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskelle, der skabes i oversættelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for overholdelse eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne på den oversatte hjemmeside, henvises til den engelske version af hjemmesiden, som er den officielle version.

TELEFON

FAX